Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Bestsellerauteur Maartje Blijleven spreekt over communities bij Powerful Business Women’s Club

Bestsellerauteur Maartje Blijleven spreekt over communities bij Powerful Business Women’s Club

Sharing is caring

Internationaal spreekster en bestsellerauteur Maartje Blijleven sprak deze week over communities tijdens een offline-bijeenkomst van de Powerful Business Women’s Club. Tijdens deze meeting, die exclusief voor leden werd georganiseerd, sprak Blijleven over ‘The wonderful world of communities’. De digital community expert ging hierbij ook in discussie met de ambitieuze, vrouwelijke ondernemers.

 

De meeting vond plaats bij Bruud in Werkendam, een van de leden van de Powerful Business Women’s Club. Na eerdere hybride bijeenkomsten, was dit de eerste volledige offline-bijeenkomst van de powervrouwen. De dames ontmoeten elkaar maandelijks rondom een thema dat aansluit bij hun (internationale) businesses. Digitaal netwerken is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van zakelijk netwerken, daarom werd Blijleven als spreker uitgenodigd voor de maand juni.

 

Digital community expert

Blijleven is keynote-speaker, bestsellerauteur en heeft in de afgelopen 20 jaar haar sporen verdiend expert op het gebied van digitale communities voor bedrijven als Endemol, KLM, Facebook en honderden andere ondernemers. Haar presentatie werd enthousiast ontvangen. Tineke Rensen, oprichtster van Powerful Business Women’s Club bedankte Blijleven namens alle aanwezigen voor haar komst.

 

Over de Powerful Business Women’s Club

De Powerful Business Women’s Club is opgericht door Tineke Rensen op 7 maart 2018. Zij miste een kwalitatief goed netwerk voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. Geen gewone club, maar een netwerk met ambitieuze onderneemsters met bedrijven verspreid over Nederland en internationaal opererend. “Ik zocht een netwerk voor gelijkgestemden,” legt Rensen uit. “Regelmatig geef ik lezingen op regionale netwerkbijeenkomsten en ik ontmoet daar veel onderneemsters. 80 procent van deze voornamelijk zzp-‘ers heeft een omzet onder de 100.000 euro. Dat is natuurlijk prima, maar voor mij best schokkend omdat ik zelf hogere ambities heb en graag mensen met eenzelfde mindset ontmoet. Met het delen van kennis en ervaring kunnen we elkaar versterken.” Daarom richtte Tineke haar landelijke Women’s Club op met maandelijkse ontmoetingen en sprekers zoals Maartje Blijleven.